Barnkalas Malmö - bästa kalaset ever!

På Laser Malmö erbjuder vi en oförglömlig upplevelse för alla barn som vill fira sin födelsedag med ett riktigt roligt och spännande kalas i Malmö. Hos oss får du och dina vänner garanterat bästa barnkalaset någonsin!

Varför välja Laser Malmö för ditt barnkalas?

Vi på Laser Malmö är experter på att arrangera barnkalas och ser till att födelsedagsbarnet och deras vänner får en fantastisk dag fylld med roliga aktiviteter, god mat och spännande överraskningar. Vi erbjuder flera olika kalaspaket anpassade efter barnens önskemål och föräldrarnas budget.

Boka ditt barnkalas i Malmö online

För att boka ditt barnkalas hos Laser Malmö kan du enkelt göra det online här nedan. Välj det kalaspaket som passar bäst, fyll i antal deltagare och önskat datum, så kontaktar vi dig med bekräftelse och mer information.

Våra kalaspaket

På Laser Malmö har vi tre olika kalaspaket att välja mellan:

Partypaket (195 kr/person)

Minst 8 deltagare, max 16 deltagare. Inkluderar två spel i laserarenan, mat, dryck, present till födelsedagsbarnet och ballonger i kalasrummet.

VIP Party (215 kr/person)

Minst 8 deltagare, max 16 deltagare. Inkluderar två spel i laserarenan, mat, dryck, present till födelsedagsbarnet och ballonger i kalasrummet.

VIP Party (Garanterat själva i arenan) (215 kr/person)

Minst 14 deltagare, max 16 deltagare. Inkluderar allt som ingår i VIP Party, men med garanterad exklusiv tillgång till laserarenan för ditt kalas.

Våra unika kalasrum

När du bokar ett barnkalas hos Laser Malmö får du alltid tillgång till ett av våra supercoola kalasrum som är fyllda med ballonger och en grym musikanläggning. Där kan barnen äta, fira och ha roligt tillsammans med sina kompisar i en helt egen miljö.

Spännande aktiviteter för alla åldrar

Kalaset börjar med att barnen får spela två spännande spel i vår laserarena. Därefter fortsätter festen i kalasrummet där barnen kan umgås, dansa och njuta av alla godsaker som ingår i kalaspaketet.

Mat och dryck för alla smaker

Vi vet att god mat och dryck är viktigt på ett barnkalas, så vi ser till att erbjuda läckra alternativ som passar alla smaker. Våra kalaspaket inkluderar all kost och läskande drycker för barnen. För vuxna deltagare erbjuder vi även kaffe och te under kalaset.

Presenter och överraskningar för födelsedagsbarnet

För att göra födelsedagsbarnets dag extra speciell har vi en present till födelsedagsbarnet i alla våra kalaspaket. Vi älskar att överraska och skapa roliga minnen för livet!

Frågor och svar om barnkalas på Laser Malmö

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om att arrangera barnkalas hos oss:

Laser Malmö är det perfekta stället för att arrangera ett roligt och spännande barnkalas i Malmö. Vi erbjuder flera olika kalaspaket och garanterar en oförglömlig upplevelse för födelsedagsbarnet och deras vänner.

Kostnaden för ett barnkalas på Laser Malmö varierar beroende på vilket kalaspaket du väljer. Våra kalaspaket börjar från 195 kr/person för Partypaketet och går upp till 215 kr/person för VIP Party och VIP Party (Garanterat själva i arenan).

Det finns ingen specifik ålder då man ”börjar” med barnkalas, men de flesta barn börjar visa intresse för att fira sin födelsedag med vänner runt 3-4 års ålder. Hos Laser Malmö anpassar vi kalasen efter barnens ålder och intressen, så alla kan ha roligt oavsett ålder.

På ett 7 års kalas hos Laser Malmö börjar barnen med att spela två spel i laserarenan, därefter fortsätter festen i kalasrummet med mat, dryck och lekar. Vi anpassar aktiviteterna efter barnens ålder och önskemål för att säkerställa att alla har en rolig och spännande upplevelse.