Lasergame Skåne

Lasergame i Skåne är det bästa spelet för dig som söker ett äventyr. Med två våningar fyllda av  häftiga effekter, laserstrålar och hinder är Laser Malmö det rätta valet för dig. Vi erbjuder flera olika paket för kalas, möhippor/svensexor och du kan dessutom hyra arenan för jobbet eller skolan! Självklart kan du även spela lasergame utan paket, själv eller med några vänner. 

 

Lasergame Skåne
Hur spelar man?

Ett Lasergame i Skåne fungerar precis som överallt. Det går ut på att samla poäng i lag eller individuellt genom att skjuta sina motståndare med en laserpistol. 

Steg 1: Det börjar med att man delas in i två olika lag som ska möta varandra i lasergame. De olika lagen får ta på sig varsin väst med tillhörande vapen och namnbricka. Man tävlar i sina lag men du får också poäng individuellt vilket gör att du tävlar inom laget också. Minimum antal för att kunna spela är 6 personer men ju fler ni är desto mer spännande!

Steg 2: I nästa steg är det dags att börja spela lasergame! Ni kan välja 1 spel för 90kr, 2 spel för 130kr eller 3 spel för 155kr. När ni har valt antal spel är det dags att sätta igång. Lagen börjar vid två olika tidpunkter och det första laget får starta vid första signalen. När den andra signalen ljuder får även det andra laget springa ut på arenan. 

Dags att spela Lasergame

Steg 3: Det finns många olika taktiker och strategier när man spelar lasergame Skåne. Kanske är din strategi att gömma dig och vakta din position? Eller så håller laget ihop och formar en fälla? Eller kanske har du ingen taktik alls? Valmöjligheterna är oändliga och det finns inga rätt eller fel! På 20 minuter ska du i alla fall skjuta på så många av motståndarlaget som möjligt. Om du träffar på olika delar av västen ger det också olika mycket poäng. Axlar, mage, rygg och vapen har alla olika. 

Steg 4: Efter 20 minuter lyder en signal som betyder att spelet är slut. Då samlas alla igen på samma plats ni startade ert lasergame. Har ni köpt flera spel går ni ut igen efter en liten paus. Annars får ni veta resultatet av ert spel. Ett vinnande lag koras och sedan vinnarna inom laget. Sedan är ni klara med ert lasergame!

Vi ser framemot ditt meddelande!

Entré Köpcentrum våning 2 Fredsgatan 10, 212 12 Malmö